Extra informatie trouwen:

Algemeen
Hoe werkt Foto Sanne?
Ik werk digitaal. Alle foto's die ik zet ik op een usb stick, u krijgt als klant usb stick. U kunt zelf de foto's laten afdrukken die u wilt hebben, zo groot, zo klein en zo vaak als u wilt. U bent mij geen kosten verschuldigd voor nabestellingen u regelt dit allemaal zelf. Indien u wilt dat ik een boek voor u maak dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Trouwfotografie:
Hoe lang duurt het maken van trouwfoto's?
 Meestal reken ik op twee uur met een speling aan het einde van een half uur, zodat we iets uit kunnen lopen. Gebruikelijk is om de foto's voor het officiele gedeelte te maken. Qua tijd houden we ook rekening met de ligging van de locatie's, bijvoorbeeld vuurtoren is een eindje weg en kost wat extra tijd als je ook naar bijvoorbeeld paal 9 wil.
Tips voor locaties?
Texel: Steigertje van Sil nabij de vuurtoren. Bunker Loodsmansduin. Buitendijks strandje bij De Cocksdorp. Steigertje bij oudeschild buitendijks. Strand. Duinen van de bleekersvallei. Duinen bij de vuurtoren. Laantje bij Brakenstein.
Naar hoeveel locaties gaan we?
Ik adviseer meestal drie locaties, dat geeft een mooie diversiteit en voorkomt dat we moeten gaan haasten in de tijd die we hebben. Jullie kiezen trouwens zelf waar we foto's gaan maken.
Wat is handige om mee te nemen op reportage?
Mijn tip is altijd om wat eten en drinken mee te nemen meestal krijgen de mensen 's ochtend nog niet zo veel naar binnen en zodra we op reportage gaan en de eerste stress geweest is, is een broodje of wat drinken wel lekker. Daarnaast adviseer ik bijpassende paraplu's mee te nemen mocht het gaan regenen. En voor de bruidjes, handige aanschiet schoenen voorals we een eindje gaan lopen op strand of in de duinen. Ik vind het ook altijd leuk en handig als jullie iemand meenemen op reportage voor hand en span diensten.
Hoe lang blijft de fotografe?
Meestal begint de dag voor mij aan het einde van het kapsel en het aantrekken van de jurk en met het ophalen van de bruid, daarna gaan we op reportage, het officele gedeelte en vaak daarna de taart en groepsfoto's. Als dat achter de rug is zit mijn dag er meestal op, ik zeg namelijk altijd eten en feetsende mensen op foto's zien er niet op hun voordeligst uit. Dus tijdens jullie receptie en feest geniet ik alweer thuis van mijn kindjes. Tuurlijk is het anders mogelijk in overleg.
Wat kun je regelen voor de trouwerij?
Neem contact op met mij, dan kunnen we als jullie dat willen een afspraak maken en jullie planning doornemen.
Wat is er nog te regelen na de trouwerij?
Alleen nog maar genieten, meestal zal ik dezelfde avond of de volgende dag jullie foto's al op een dvd of usb stick zetten, die kunnen jullie dan komen halen of ik breng hem.
Zit er een boek bij?
Als jullie een boek willen, dan maak ik die heel graag voor jullie. Ik werk met digitale fotoboeken met ook de mogelijkheden voor ouderboekjes (een kopie van jullie boek in het klein). indien jullie dit willen overleg dan de mogelijkheden met mij. Meer info over trouwalbums en zie voorbeelden trouwalbums
Welke trouwlocaties zijn er op Texel?
Op Texel mag momenteel overal getrouwd worden, op het strand, in de vuurtoren, een oude traditionele schapenboet of buiten in de natuur.
Wie is de leukste trouwambtenaar van Texel?
Dat is niet een vraag voor mij, het gaat erom wie u de leukste trouwambtenaar voor uw dag vindt. Voor meer informatie over de trouwambtenaren van Texel klik hier voor Harriët Bödicker. klik hier voor een overzicht en voorstel van alle Texelse trouwambtenaren van de gemeente Texel..
Wat kost een trouwreportage?
Voor tarieven van Foto Sanne klik hier.

Zijn uw vragen niet beantwoord dan kunt u mij altijd mailen of bellen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Sanne Brügemann
Warmoesstraat 2a
1791 CR Den Burg - Texel
telefoon: 0222 31 31 02

email: info@fotosanne.nl