Fotografie Texel, Foto Sanne, Sanne BrugemannFotografie is een van mijn passies. Ik vind het zalig om te doen en sta liever achter de camera dan ervoor. Ik ben bevoorrecht om mijn beroep uit te oefenen op Texel. Voor de buitenfoto's ervaar ik de schitterende natuur als een rijkdom. Of het nu de duinen het strand of de zee is; Texel is in alle jaargetijden mooi. Naast fotografe ben ik de trotse moeder van dochter: Sophie (15 jaar) en zoon: Storm (14 jaar). Ik probeer zo goed mogelijk het moederschap met Foto Sanne te combineren.

Achtergrond informatie voor wie het aandruft of nieuwsgierig van aard is:
What's on my mind: Sophie en Storm.
Over mij: Eigenwijs, nieuwsgierig, klein, sportief en regelmatig dwars.
Fotografie Texel, Foto SannePassies: Fotografie en mensen hun schoonheid vast leggen en in hun kracht zetten op welke manier dan ook.
Ultiem genieten: Het strandhuisje hier op het eiland Texel, na een heerlijke zomerse dag de zon in de zee zien zakken, kampvuurtje, lekker slapen op het strand en 's ochtends wakker worden van de meeuwen als de zon weer op komt en een leeg strand. Een dagje Vlieland met De Vriendschap. 's Ochtends hardlopen langs het strand en door de duinen van Texel of lekker jutten met de kids.
Strand: De plek voor mij zomer en winter om uit te waaien, bij te tanken en vooral intens te genieten van de elementen.
Eten: Raw Food
Sporten: Zwemmen, hardlopen, fietsen en gecombineerd: triathlon
Waar mag je me voor wakker maken: ijs en een goede knuffel.
Vreemde eigenschap: Ik drink liters Groene Thee, liefst in halve liters tegelijk.
Levensuitspraken: Geduld is een schone zaak. Moedeloos voorwaarts. Iets is niet goed, niet fout alleen anders. Dans in je passie en Speel in je vreugde.
Mooie momenten: Op de eifeltoren samen met de kids mijn 30ste verjaardag vieren. Samen met de kids wakker worden op het strand. Springen uit een vliegtuig boven Vlieland. Sophie en Storm zien genieten. Ritje over de zandplaat van Vlieland.
Momenteel: Blij dat ik leef, het leven is mooi.