Van jullie trouwdag een prachtige herinnering in de vorm van een trouwalbum. Jullie mooiste en dierbaarste foto's samen in een album. Ik maak weer exclusieve, luxe digitale fotoalbums van mooie kwaliteit. Elk album krijgt de aandacht die dit topproduct verdient. De albums worden per pagina onderworpen aan een visuele inspectie om daarna in een handgestikte omslag bevestigd te worden.

Welke formaten?
De digitale fotoalbums in de formaten 40x30 en 30x30 cm. Mijn voorkeur is de 30x30 cm.

Hoeveel bladen en zit er een naad in het midden?

Standaard is 50 fotobladen, dat zijn 25 bladen met aan weerzijde foto's. Je kunt dit per blad uitbreiden en er zitten dus nooit lege bladen achterin het boek. Er zit geen naad in het midden en de grote foto's lopen helemaal door.

Hoe werkt het?
Als jullie aangeven dat jullie een album willen ga ik aan de slag. Of jullie leverene de fotos/fotonummers aan die jullie erin willen of jullie geven me de vrije hand en dan kies ik de mooiste foto's. Ik maak dan een fotoalbum op en daarvan krijgen jullie een proefversie in pdf. Jullie kunnen dan aangeven of er nog foto's gewisseld moete worden of foto's veranderen.

Trouwalbum Foto Sanne Kunnen we het omslag zelf kiezen?
Ja er is een ruime keus aan omslagen, jullie kunnen zelf kiezen wat jullie voorkeur heeft. Van aluminium, fotosomslag, piloten leer, houtdesign etc.

Ouderboekjes?
Daarnaast kunt u kiezen voor extra ouderboekjes. Een kopie van uw eigen luxe album met persoonlijke omslag. Voor de 30x30 cm zijn deze er in formaat 20x20 cm en 14x14 cm.

Levertijd?
Het maken van het album kost mij wel enige tijd en is niet 1, 2, 3 klaar. Ik wil er de tijd voor nemen en in overleg geven jullie je wensen aan: morgen klaar of volgende week is ook prima.
Nadat het proefalbum op pdf door jullie is goedgekeurd ga ik het album bestellen en is er een levertijd van 10 werkdagen voor dat ik het album weer in huis heb.

Wat kost een trouwalbum?

Dat hangt helemaal af van jullie wensen, welk formaat, wat voor omslag en uit hoeveel bladen jullie album bestaat uiteindelijk. Mail me voor de actuele prijslijst.